Tammikuun kohokohtia

Vaalikiertueen rauhallisin kuukausi. Kyllä sinne kumminkin mahtuu hienoja päiviä. RKP:n super-viikonloppusta löytyy hienoja keskusteluja ihmisten kanssa. Pieni oli meidän porukkamme, mutta sitäkin mahtavampi! Yksi muisto nousee muistoista hienoksi, kun pieni mies kertoi kuinka hänellä, oli silloin syntymäpäivä ja saatiin vaaliporukan kanssa toivottaa syntymäpäivä onnittelut.
Kuukaudelta löytyy myös matka Seinäjoelle Sarkmessuille. Sarka on maatilarakentamisen, energian ja metsätalouden ammattilaistapahtuma. Päivä oli todella mielenkiintoinen. Maatalous on Suomelle tärkeä ja siitä pitäisi pitää huolta tulevaisuudessakin. Suomessa on ja toivottavasti on tulevaisuudessakin maatiloja. Lähellä ja puhtaassa Suomessa tuotettu ruoka on hiilijalanjälkiä vähentävää, koska ruoka tuotetaan lähellä. Toisekseen Suomi tarvitsee omaa tuotantoa ihan huoltovarmuuden säilyttämiseksi, joten valtion on myös kannettava oma vastuu maataloudesta.
Mahtui tammikuulle yksi aurinkoinen sunnuntai vapaapäivä. Kävin rentoutumassa järvenjäällä pilkillä, pieni oli saalis, mutta hyvä seura kaunis ilma, kyllä se teki hyvää.
Nyt kohti helmikuuta.
Etusivulle on nyt päivitetty vaalikiertue päivät ensi kuulle. Tervetuloa moikkaamaan!